Onze vrijwilligers

Met dank aan alle vrijwilligers kunnen wij dit initiatief tot stand brengen!

Het Kofschip

Het Kofschip

De kinderen en leerkrachten van groep 8

Het Kofschip is een gezellige middelgrote, innovatieve school waar kinderen en hun ouders van harte welkom zijn en zich thuis voelen.

Vera Keizers

Vera Keizers

Fotografie

De kracht van beeld fascineert mij al sinds mijn jeugd, bij het lezen van boeken ging mijn voorkeur uit naar boeken met illustraties. Het vertellen van een verhaal met een beeld vind ik nog steeds iets magisch.
Het mooie van portretfotografie is dat het een wisselwerking is, de geportretteerde, de kijker en mijn input, op de foto komt alles samen. Heb ik het juiste moment gevangen, breng ik een emotie over, wordt de kijker nieuwsgierig, dan is mijn werk geslaagd!

Marion Kiewik

Marion Kiewik

Teksten

Marion werkte jarenlang bij een internationaal bedrijf in diverse functies, waar altijd communicatie en tekst aan te pas kwam. Sinds 2018 is ze freelance-tekstschrijver en -verslaggever, onder andere voor het Weekblad voor Ouder-Amstel.

Vandenbusken

Vandenbusken

Webdesign

Vandenbusken helpt merken om te communiceren vanuit hun hart. Want uit ervaring weten wij dat een sterk merk beter respondeert. Daarom willen wij voordat wij beginnen aan een campagne, ook echt weten wie je bent en wat je drijft.

Hans Out

Hans Out

Ondernemer

Hans Out zet zich al jaren op diverse fronten in voor het dorp. Hij is in eerste instantie ondernemer, maar is daarnaast actief in verschillende verenigingen. De Historische Vereniging, Stichting Promotie Ouder-Amstel en de Winkeliersvereniging. Ook was hij voorzitter van koor Elckerlyc.

 Henk van Keulen, Ingrid van der Meer, Nienke Peeters, en Ad van Fessem

Henk van Keulen, Ingrid van der Meer, Nienke Peeters, en Ad van Fessem

Museumbestuurders

Het museum bevindt zich in een aantal Diaconiehuisjes en wordt volledig door vrijwilligers gedragen en gerund. Mocht u altijd al een authentieke bedstede hebben willen zien, of laten zien aan uw (klein)kinderen dan treft u deze nog in het museum aan.

Gemeente Ouder-Amstel

Gemeente Ouder-Amstel

Steun

Ouder-Amstel is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 13.916 inwoners en heeft een oppervlakte van 26,15 km². De gemeente Ouder-Amstel maakt deel uit van Stadsregio Amsterdam.